برگزاری جلسه شورای اداری دبیرستان

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : عباس رحمتی | 1399/07/28

جلسه شورای اداری دبیرستان موحد با هدف بررسی برنامه ریزی های پیش روی دبیرستان و همچنین بررسی عملکرد دبیرستان در مهر ماه سال تحصیلی جدید در ساعت 14 مورخ 27 مهر ماه با حضور موسس و مدیریت محترم دبیرستان برگزار گردید.

اهم موارد مطرح شده در این جلسه به شرح ذیل می باشد :

طرح درس دبیران :

مقرر گردید طرح درس کلیه پایه مورد بازبینی مجدد قرار گیرد و در صورت نیاز اصلاحات مناسب انجام گردد. همچنین بر اساس سیاستهای آموزشی دبیرستان ، کلیه دبیران پایه های دهم و یازدهم می بایست تا پایان اردیبهشت 1400 دروس مربوط به خود را بصورت کامل تدریس کرده باشند و نیز دبیران پایه دوازدهم باید تا انتهای فروردین دروس مربوط به خود را به اتمام رسانند.

آزمونهای فرا مدرسه ای :

در این جلسه موسس و مدیریت محترم تاکید داشتند که کلیه دبیران می بایست بر اساس بودجه بندی هر آزمون تدریس نمایند تا دانش اموزان به مشکلی برخورد نکنند.

ماژول پرداخت آنلاین :

همچنین در این جلسه ، مقرر گردید ماژول پرداخت انلاین شهریه برای راحتی اولیا دبیرستان با سرعت انجام گردد تا در این شرایط خطرناک اولیا نیاز به پرداخت حضوری نداشته باشند.