تقدیر از دانش آموزان پایه دهم و یازدهم و اهدای لوح به همراه جوایز

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : سجاد محمدی اوجان | 1400/12/10

به نام خالق هستی
به پاس موفقیت چشمگیر دانش آموزان برتر دبیرستان موحد در امتحانات نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ _۱۴۰۰ مراسمی در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹ با حضور دانش آموزان ، تعدادی از اولیای گرامی وباحضورمعاونان ،مشاوران و جمعی از همکاران دبیرستان برگزارگردید.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ابتدا آقای دارابی مشاورمحترم دبیرستان ضمن خیر مقدم با ارایه رهنمود های مشاوره ای اززحمات وتلاش های دانش آموزان ممتاز قدردانی کردند.
سپس در ادامه جلسه آقای رسول زاده مدیر دبیرستان  درارتباط با خسارت ولطمات وارده به حوزه آموزش وپرورش که ناشی از همه گیری کرونا وانتشاران در کشور بوده ، مطالبی را ارایه کردند.و ضمن آرزوی بهبودی شرایط اجتماعی جامعه وهمه جوامع بشری به دانش آموزان توصیه کردند در کسب علم و دانش وارتقا سطح علمی خودکوشا بوده وتلاش زیادی را جهت کسب رتبه برترجهت ورود به رشته های مورد دلخواه خود داشته باشند.
در پایان لوح تقدیر و جوایز دانش آموزان رتبه های اول ،دوم وسوم درهر یک از رشته در پایه توسط مسولین به آنان اهدا شد.