سومین نشست تخصصی اولیا و مربیان پایه دوازدهم

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : مرتضی زاهدی | 1401/09/10

به نام آن که هستی را آفرید

سومین نشست تخصصی اولیای دانش آموزان پایه دوازدهم روز چهارشنبه مورخ 9 آذر برگزار شد.

ابتدامعاونت پرورشی دبیرستان آقای ساوجبلاغی با قرائت آیاتی از قرآن کریم جلسه را آغاز کردند و در رابطه با اهمیت مراجعه اولیا به سامانه کارسنج سخنانی را بیان کردند. پس از ایشان آقای مهری مشاور پایه دوازدهم ضمن قدردانی از حضور اولیا به بیان مطالب ذیل پرداختند:

1- عملکرد دانش آموزان درامتحانات میان نوبت اول و هم اندیشی در رابطه با نتایج به دست آمده.

2- تشریک مساعی اولیا و مشاور محترم مدرسه در جهت پیشرفت آموزشی دانش آموزان.

3 - بررسی نتایج آزمون های فرا مدرسه ای قلم چی.

4 - بیان اهداف و اهمیت آزمون های آنلاین شبانه و نظارت مستمر وبهینه  اولیای گرامی برشرکت دانش آموزان در این آزمون ها.

5 - مشارکت و تبادل نظر برخی از اولیای گرامی به منظور کیفیت آموزشی و بهبود وضعیت تحصیلی دانش آموزان.

6- ارائه گزارش وجدول برنامه توسط مشاور محترم در ارتباط با برگزاری امتحانات شبه نهایی که درسال تحصیلی جدید برای اولین نوبت برگزار خواهدشد و بیان اهداف وضرورت شرکت دانش آموزان در این امتحانات.

7- تبیین وتشریح برنامه امتحانات نوبت اول.

8- استفاده از بستر مجازی گوگل میت(google meet)و ادوبی کانکت   (adobe connect) جهت برگزاری کلاس های غیر حضوری .

9- بیان برخی مشکلات تحصیلی دانش آموزان و ارائه راهکارهای پیشنهادی.

در پایان جلسه، بسته تحصیلی دانش آموزان که شامل موارد ذیل بود، به اولیا گرامی تقدیم شد:

کارنامه میان نوبت اول

کارنامه آزمون های قلم چی

اوراق امتحانی میان نوبت اول

جدول برنامه امتحانات نوبت اول

جدول برنامه امتحانات شبه نهایی.

گروه آموزشی پایه دوازدهم