لیست کلاس بندی دانش آموزان

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : مرتضی زاهدی | 1399/06/18

قابل توجه دانش آموزان و اولیای گرامی

پیرو اطلاعیه قبلی

بدین وسیله لیست اسامی دانش آموزان به تفکیک دو گروه الف و ب به شرح جدول ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است از هفته آینده (از ‌99/06/22 لغایت 99/06/26) روزهای شنبه ،‌ دوشنبه و چهارشنبه دانش آموزان گروه الف و روزهای یکشنبه و سه شنبه دانش آموزان گروه ب از ساعت  7:45 دقیقه در کلاس درس حضور خواهند یافت و در هفته بعدی (از‌99/06/29 لغایت 99/07/02) گروه الف روزهای یکشنبه و سه شنبه و گروه ب روزهای شنبه ،‌ دوشنبه و چهارشنبه در دبیرستان حضور خواهند یافت و این روش چرخشی درهفته های بعدی همچنان ادامه خواهد داشت.

ضمنا" شایان ذکر است دانش آموزان گرامی در زمان حضور در دبیرستان ملزم به رعایت موارد ذیل می باشد:

1- ملبس به لباس فرم دانش آموزی ( پیراهن سفید ساده و شلوار طوسی ساده و پارچه ای )

2- رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی از قبیل داشتن ماسک و به همراه داشتن ماسک اضافی ، محلول ضد عفونی کننده ، رعایت فاصله گذاری و به همراه داشتن دستمال کاغذی در حد نیاز و ...

3- لیوان شخصی و مواد خوراکی شخصی در بسته بندی مناسب

4- همراه نداشتن تلفن همراه

قابل توجه دانش آموزان غیر حضوری ملزم به حضور در کلاس از طریق سیستم آنلاین (‌ آکادمی مجازی در همان زمان کلاس طبق برنامه هفتگی می باشند و این دانش آموزان طبق روال عادی حضور غیاب خواهند شد و ملزم به پوشش مناسب نیز می باشند و دبیر مربوطه نیز مانند دانش آموزان حضوری نسبت به پرسش از آنها (از طریقwebcam  و voice) اقدام خواهد نمود.