مراسم تجلیل از نفرات برگزیده مسابقه کتابخوانی هفته وحدت

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : سجاد محمدی اوجان | 1401/08/11

پس از تلاوت قرآن کریم، ابتدا مدیریت دبیرستان آقای رسول زاده به ایراد سخنان خود پرداختند . ایشان پیرامون امتحانات مدرسه از جمله امتحانات شبانه وامتحانات میان نوبت اول برای دانش آموزان مطالبی را ایراد کردند و از دانش آموزان خواستند برنامه ریزی مناسب برای حضور در این امتحانات را داشته باشند و نیز یادآور شدند دانش آموزانی که بی دلیل در این قبیل از  امتحانات غیبت داشته باشندبایدپاسخگو باشندو قطعااین افراد متضرر خواهند شد .

درادامه ایشان نکات مهمی بهداشت و سلامت را برای دانش آموزان یادآوری نمودند و از دانش آموزان خواستند اقدامات پیشگیرانه بهداشتی در مدرسه همچون همراه داشتن ماسک در محیط کلاس را جدی بگیرندوازخود مراقبت کنند تا گرفتار بیماری های ویروسی همچون آنفولانزا نشوند . سپس نکاتی نیزپیرامون اهمیت کتاب و فرهنگ کتابخوانی بیان نمودند .

در پایان با همراهی معاونت پرورشی مدرسه آقای ساوجبلاغی به نفرات  برتر شرکت کننده درمسابقه کتابخوانی هفته وحدت از آقایان ابوالفضل تیموری نفر اول , ایمان کاظمی نفر دوم و محمد مهدی عیوضی نفرسوم تقدیر شد و جایزه نقدی به همرا لوح تقدیر به آنان اهدا گردید .