چهارمین جلسه اولیا و مربیان پایه دهم

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : مرتضی زاهدی | 1402/04/07

بسم الله الرحمن الرحیم

چهارمین نشست تخصصی اولیا و مربیان به همراه تقدیم کارنامه نیمسال دوم و تقدیر از دانش اموزان ممتاز پایه دهم  روز سه شنبه مورخ 06/04/1402 درمحل دبیرستان غیردولتی موحد برگزار گردید

در ابتدای جلسه جناب آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان در زمینه اهمیت ضرورت دینداری واخلاق مداری وهمچنین تقویت باورهای دینی ، مذهبی دانش آموزان مطالبی را اظهار داشتند و تاثیررخدادهاووقایع اجتماعی برروی نسل امروز در مسائلی که در دهه گذشته در کشور ایجاد گردیدنیز بیاناتی را ایراد کردند. همچنین ایشان از اولیا درخواست نمودند تلاش کنیم  تا خانه را به محیطی امن ومامنی مطمین برای دانش اموزان تبدیل کنند تا دانش آموزان همه درخصوص مسایل ومشکلات اجتماعی وشخصی خود صمیمانه با والدین خود در میان بگذارند. وپدر ومادر ملجا وپناهگاه امنی برای فرزندان باشد.ودر ادامه درخصوص فعالیت های آموزشی وتربیتی سال تحصیلی گذشته وهمچنین کلیاتی ازبرنامه سال تحصیلی جدید گزارشی ارایه کردند.

در انتهای جلسه مراسم تقدیر از دانش اموزان برتر رشته های ریاضی و تجربی به همراه اهدا لوح تقدیر و کارت هدیه به دانش اموزان با حضور اولیا آنها برگزار گردید.