اطلاعیه مهم در خصوص بازگشایی مدارس در روز 15 شهریور

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : عباس رحمتی | 1399/06/13

حسب دستور العمل ابلاغی وزارت آموزش و پرورش در راستای حفظ و ارتقای سلامت دانش آموزان و کارکنان مدرسه و به جهت پیشگیری و کنترل بیماری ؛ این دبیرستان در نظر دارد از الگوی پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر" گروه بندی کردن" دانش آموزان ، آنان را به دو گروه الف و ب تقسیم نموده و کلاس ها در قالب دو گروه و هر گروه در روزهای مشخصی از هفته در دبیرستان حضورخواهند یافت و گروه دیگر به طریق آموزش آنلاین با استقرار در منزل به امر آموزش می پردازند و این روش به صورت چرخشی انجام خواهد پذیرفت.

در خصوص کتب دانش آموزان به اطلاع اولیا محترم می رساند کتب درسی از طرف اداره آموزش و پرورش منطقه 5 بصورت نوبتی برای مدارس ارسال می شود و به محض تحویل کتب از اداره آموزش و پرورش ، نسبت به توزیع آن اقدام خواهد شد.

همچنین با توجه به بازگشایی دبیرستان به منظور یکنواخت سازی پوشش دانش آموزان الزامیست است اولیای گرامی به مانند سنوات گذشته نسبت به تهیه لباس های فرم دانش آموزی ( پیراهن سفید ساده و شلوار طوسی رنگ ) که نمونه آن در تصویر ذیل آمده اقدام متقضی به عمل آورند . داشتن لباس فرم دانش آموزی جهت کلیه دانش آموزان الزامی می باشد.