فرم شناسنامه سلامت ( طرح کوچ)

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : عباس رحمتی | 1399/07/24

پیرو بخشنامه آموزش و پرورش در خصوص کنترل وزن دانش اموزان در ایام کرونا ، دبیرستان موحد فرم شناسنامه سلامت (طرح کوچ) را برای دانلود کلیه دانش اموزان در لینک زیر و نیز در پورتال آموزشی قرار داده است.

لطفا فرم مذکور را دانلود و پس از تکمیل، عکس آن را از طریق پورتال آموزشی برای آقای رحمتی ارسال نمایید.(مهلت تکمیل فرم تا 30 مهر می باشد )

مراحل کار :

مرحله نخست : دانلود فرم سلامت از سایت و یا پورتال آموزشی

مرحله دوم : پرینت فرم

مرحله سوم : تکمیل فرم با دقت ، بدون قلم خوردگی و خوانا

مرحله چهارم : گرفتن عکس از فرم با کیفیت مناسب(فرمهای بی کیفیت عودت داده خواهد شد)

مرحله پنجم : رفتن به صفحه پورتال آموزشی و کلیک بروی مدیریت پیامها و انتخاب گزینه ارسال پیام و در صفحه بعدی گیرنده پیام را انتخاب نمایید( حتما گیرنده پیام آقای رحمتی باشد) و موضوع را "فرم سلامت" بنویسید و متن پیام را نیز "فرم سلامت" بنویسید. در پایین فرم از طریق گزینه آپلود فایل ،عکسی که از فرم سلامت تکمیل شده گرفته اید را انتخاب و بروی ارسال کلیک کنید.(مهلت تکمیل فرم 30 مهر می باشد)

در صورت بروز هر گونه مشکل از طریق پورتال آموزشی ، از آقای رحمتی سوال فرمایید.

لینک دانلود فرم