برگزاری اولین نشست تخصصی اولیاء پایه دهم با رعایت پروتکل های بهداشتی

دسته بندی: اخبار مدرسه، فعالیتهای آموزشی | توسط : سید حسین آقامیر | 1399/07/09

بسم الله الرحمن الرحیم
جلسه تخصصی درس ریاضیات  روز سه شنبه مورخه 99/07/08 با حضور آقای دکتر لطفی استاد ریاضیات و آقای دارابی مشاور پایه دهم و جمعی از خانواده های محترم به اتفاق فرزندانشان در دبیرستان موحد راس ساعت دو و نیم شروع شد که آقای دکتر لطفی بیانات مهمی ایراد فرمودند که به چند مورد از آنها اشاره می کنیم :
۱) کنکور دانش آموزان از پایه دهم شروع می شود و به مراتب این پایه مهم می باشد .
2) ملاک برای من کتاب درسی است و خود را در چم و خم کتابهای کانون و غیره قرار نمی دهم
3) دانش آموزان آنهایی که به صورت غیر حضوری درس را  دنبال می کنند باید خیلی جدی تر از کلاس درس را دنبال نمایند و اولیای محترم  در این زمینه باید همکاری کنند
4) دانش آموزان در هر تایمی در هر وقتی بخواهند من در خدمت آنها هستم
5) خانواده ها باید   بگویند که از بنده چه انتظاری دارند .
6) خانواده‌ها لطف کنند اگر فرزندانشان درگیر بازی های کامپیوتری هستند به بنده آن را منتقل نمایند
7) دانش آموزان نباید دچار غرور شوند و باید در کنار تلاش خود معقولانه رفتار نمایند.
8) مهم  نیست برای بنده که دانش‌آموزان چقدر ضعیف است مهم این است که بخواهد و تلاشگر باشد فرقی نمی‌کند که در چه موقعیت اجتماعی قرار دارد.
جلسه راس ساعت چهار و با رضایت اولیا به پایان رسید .

در این جلسه از اولیاء محترم پذیرای با کیک و آبمیوه با رعایت پروتکل های بهداشتی به عمل آمد.