جلسه اولیا و مربیان پایه دوازدهم

دسته بندی: اخبار مدرسه، فعالیتهای آموزشی | توسط : مرتضی زاهدی | 1402/02/21

امروز چهارشنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ماه آخرین نشست تخصصی اولیا پایه دوازدهم برگزار شد.

جلسه با تلاوتی چند از کلام الله مجید در سالن دبیرستان موحد آغاز گردید

مجری جلسه ضمن خوشامد گویی و قدردانی از حضور اولیا، از مدیریت محترم دبیرستان آقای رسول زاده جهت سخنرانی دعوت به عمل آوردند.

💠 آقای رسول زاده ضمن خیر مقدم مجدد به میهمانان در خصوص مسائل تحصیلی؛ و ضرورت و اهمیت امتحانات نهایی و توجه جدی والدین به ساعات مطالعه دانش آموز تاکید داشتند . ایشان در ادامه به برخی از فعالیت های انجام شده توسط کارگروه آموزشی پایه دوازدهم اشاره کردند ، از جمله برگزاری اردوهای مطالعاتی به ویژه اردوی مطالعاتی نوروز، اجرای طرح پنج شنبه های آموزشی، اجرای طرح 100 سوال ویژه امتحانات خرداد ماه و ... . در پایان آقای رسول زاده از همسویی و همراهی اولیای دانش آموزان با اهداف متعالی مدرسه تشکر قدردانی کردند و برای دانش آموزان آرزوی توفیق در امتحانات نهایی و کنکور را داشتند.

در ادامه جلسه آقای مهری مشاور پایه دوازدهم گزارشی از عمکرد آموزشی – اجرایی سال تحصیلی ارائه دادند و در ادامه نکات تکمیلی مربوط به امتحانات نهایی و کنکور تیر ماه را بیان کردند.

در پایان جلسه بسته آموزشی به همراه کارنامه میان نوبت دوم دانش آموزان تقدیم اولیای گرامی شد.